Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
TEAM ACADEMY
Bli medlem i Team Academy IF
BLI MEDLEM
Höstens tävlingar!
2019-08-02 11:12
Nedan hittar du dom tävlingar som är aktuella under hösten 2019. 
Du kan redan nu anmäla dig till Svenska Cup:erna och SM, övriga tävlingar återkommer vi till. 
Anmäler dig gör du under rubriken "Anmäl dig till tävling" ovan. 

HÖSTENS TÄVLINGAR

  • Under hösten ordnas två Svenska Cuper, en i Habo (28/9) och en Vänersborg (9/11). Terminen avslutas med SM i Borlänge (8/12). 

  • Dessutom finns flera internationella tävlingar (i Danmark 31/8, Belgien 3/11 och Kroatien 20/10) att se fram emot för de mer avancerade och elitsatsande. I januari ordnas dessutom NM (Nordiska Mästerskapen) i Norge och i april nästa år ordnas VM i Danmark.

  • För de elitsatsande kretsar mycket kring VM som nästa år blir extra högintressant för oss då det är i Danmark. VM-febern kommer att kännas av både vad gäller intensivare träning för somliga och senare genom den stentuffa uttagningen till landslag och VM-truppen.

  • Men för oss i Team Academy är bredd lika viktigt som elitsatsande. Och viktigast av allt är att ha roligt. Om du bara ska välja en tävling i höst så uppmanar vi er som är nybörjare eller avancerade att satsa på antingen Habo eller Vänersborg. Till båda tävlingarna kommer vi åka buss och det blir övernattning natten före tävling och förhoppningsvis precis så roligt som vi brukar ha på våra taekwondoresor!

Storslam för Team Academy i Tyskland
2019-02-12 22:59
Wow, vilket mästerskap! Team Academy kammade hem totalt sju medaljer och flera fina finalplaceringar på German Open i helgen. Isabelle Lammers, 10 år, stod ensam för tre av guldmedaljerna.
Allt om vårens tävlande: Island och Tyskland nästa!
2019-01-01 01:43
Wow, vilken tävlingshöst vi hade i Team Academy. 
Så många roliga resor, så många medaljer. 
I vår blir det minst lika intensivt. Här har vi samlat all info vi nu har kring vårens tävlande som bland annat bjuder på resor till Island och Tyskland. 
SM i siffror: 33 medaljer till Team Academy!
2018-12-09 01:27
SM i siffror för Team Academy: 14 SM-guld 13 SM-silver och 6 SM-brons. 
Ja, vad säger man? Helt, helt galet bra. 
Här skriver Team Academy svensk taekwondohistoria
2018-10-29 01:31

Fler bilder (+8) >>
Förutom att vi tog med oss fantastiska 40 medaljer hem från Svenska Cupen i Borlänge så innebar tävlingarna att vi begick premiär i freestyle.  Och vi gjorde det med besked: Team Academy hade inte mindre än 14 spelare i freestyle som ställde upp i totalt nio starter. Därmed vågar vi säga att vi var med och skrev ett stycke svensk taekwondohistoria.

Här kan du se vårt elitteam begå freestylepremiär:
https://www.facebook.com/teamacademystockholm/posts/2344876592208428
Team Academy tog 40 medaljer i Svenska Cupen
2018-10-29 00:48
Priset för “Bästa klubb” har tagits bort på Svenska Cupen i poomsae just i höst, Men oavsett detta pris så räknade vi i helgen till totalt 40 medaljer till Team Academy på Svenska Cupen 3 i Borlänge. Det innebär att vi oomtvistat var den klubb som reste hem med klart flest medaljer från tävlingen.
BLI MEDLEM
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Det finns inga nyheter..
 
Våra samarbetspartners